Κατηγορία: MAG/Γεύσεις

Παστιτσάδα από τα Επτάνησα: Ένα αλλιώτικο... κοκκινιστό

«Παστιτσάδα» είναι ένας τρόπος που μαγειρεύουν στα Επτάνησα το μοσχάρι ή τον κόκορα. Οπτικά το αποτέλεσμα μοιάζει με κοκκινιστό, ωστόσο η παραδοσιακή παστιτσάδα δεν έχει ίχνος ντομάτας.

Διαβάστε περισσότερα »

Μπριζόλες με σος ροκφόρ: Εντυπωσιακό αλλά εύκολο πιάτο!

Η σος ροκφόρ είναι από μία από τις αγαπημένες σάλτσες της ευρωπαϊκής κουζίνας και κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές. Έχει έντονη και μεστή γεύση και γι αυτό συνοδεύει εξαιρετικά κρέατα με όπως το μοσχάρι

Διαβάστε περισσότερα »

Λαχματζούν: Μία λαχταριστή αραβική «πίτσα»

Λαχματζούν στα αραβικά σημαίνει «ζύμη με κρέας». Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα γρήγορα γεύματα σε χώρες της Ανατολής, όπως το Λίβανο, η Αίγυπτος ή η Συρία, όπου πωλείται από μικρά μαγαζάκια και τρώγε

Διαβάστε περισσότερα »

Δοκιμάστε μια «διαφορετική» μεξικάνικη τονοσαλάτα με αβοκάντο!

Η μεξικάνικη κουζίνα και γενικότερα η κουζίνα της Kαραϊβικής, είναι λίγο καυτερή, αλλά και δροσιστική ταυτόχρονα. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μία τονοσαλάτα, χωρίς μαγιονέζα, λίγο διαφορετική από αυ

Διαβάστε περισσότερα »