ΟΑΣΘ: Με λιγότερα και λεωφορεία και σήμερα- Ποιες περιοχές δεν εξυπηρετούνται καθόλου

ΟΑΣΘ: Με λιγότερα και λεωφορεία και σήμερα- Ποιες περιοχές δεν εξυπηρετούνται καθόλουΛιγότερα λεωφορεία έβγαλε και σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ο ΟΑΣΘ ο οποίος θεώρησε... περιττό, όλες αυτές μέρες της κακοκαιρίας και της ταλαιπωρίας των επιβατών, να εκδώσει μια επίσημη ανακοίνωση (και να την αναρτήσει στην ιστοσελίδα του) σχετικά με το πλάνο των δρομολογίων του και τον αριθμό των λεωφορείων που κινούνται σε κάθε γραμμή.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, σήμερα, Πέμπτη, 278 αστικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τα 50 με αντιολισθητικές αλυσίδες. Ο ίδιος σημείωσε ότι 11 περιοχές δεν εξυπηρετούνται λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, ενώ με δυσκολία εξυπηρετούνται τέσσερις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, δεν εκτελούνται, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, τα δρομολόγια σε: Περιστερά, Λιβάδι, 'Αγιος Αντώνιο, Μονοπήγαδο, Μονόλοφος, Ξηροχώρι, Μεσσημβρία, Λευκοχώρι, Στεφάνια, Εξαμίλι και το τοπικό στη γραμμή Επανομή-Μηχανιώνα.

Με δυσκολία εκτελούνται οι γραμμές στις εξής περιοχές: 'Ανω Πόλη η γραμμή 22, Κρυονέρι, Πεύκα και στο «751» στο Πανόραμα.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...