«Μακεδονία»: Δεν γίνονται προσγειώσεις- Τέλειωσε και το αλάτι! (upd:11.03)

«Μακεδονία»: Δεν γίνονται προσγειώσεις- Τέλειωσε και το αλάτι! (upd:11.03)Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό της αεροπλάνων που έχουν προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς καμία πτήση δεν κατάφερε να προσεγγίσει, από τα ξημερώματα της Πέμπτης, το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Προβλήματα, όμως, υπάρχουν και στις αναχωρήσεις.

Σύμφωνα με τους αρμοδίους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ο διάδρομος είναι καθαρός, ωστόσο υπάρχει πολλή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Όσον αφορά, τις αναχωρήσεις, κάποιες από τις πτήσεις έχουν πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ άλλες ακυρώθηκαν.

Ανάλογα προβλήματα υπήρξαν και τις προηγούμενες μέρες με τα αεροπλάνα που είχαν προορισμό το «Μακεδονία» να κατευθύνονται στο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας.

Αλάτι, τέλος!

Εξάλλου, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ- τελείωσαν και τα αποθέματα αλατιού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δημιουργώντας πρόβλημα στις μετακινήσεις των επιβατών κατά την είσοδο και έξοδο στο αεροδρόμιο!

«Οι επιβάτες πάντα διαμαρτύρονται. Ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι καλές. Όμως ότι ήταν δυνατόν να κάνουμε από την πλευρά μας το κάναμε. Όποια αποθέματα αλατιού είχαμε τα ρίξαμε στα σημεία με χιόνι και πάγο. Ομως τέλειωσαν τα αποθέματα από χθες το βράδυ. Δεν υπάρχει αλάτι. Υπάρχει πρόβλημα. Έρχονται άλλοι φορείς και μας ζητούν αλάτι. Όμως δεν έχουμε ούτε για εμάς. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι αεροδιάδρομοι όλες αυτές τις ημέρες ήταν ανοικτοί», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 fm”, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Γιώργος Καρράς.

Ο ίδιος ανέφερε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα όπου επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες το «αεροδρόμιο παρέμεινε ανοικτό. Ο διάδρομος δεν έπιασε πάγο. Υπήρχαν όμως κάποιες ώρες που υπήρξε χαμηλή νέφωση και δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα αεροπλάνα. Τώρα κάθε εταιρεία κάνει τους επαναπροσδιορισμούς για τις ώρες που θα αναχωρήσουν τα αεροπλάνα». «Πάντως οι καθυστερήσεις που σημειώνονται δεν οφείλονται στη λειτουργία του αεροδρομίου. Τώρα όλα τα αεροπλάνα απογειώνονται κανονικά», είπε στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού -Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσωεν ο κ. Καρράς.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...