Μάνα και γιος υπόσχονταν χρηματοδοτήσεις από το... ΕΣΠΑ

Μάνα και γιος υπόσχονταν χρηματοδοτήσεις από το... ΕΣΠΑΘύμα απάτης έπεσε μια γυναίκα επιχειρηματίας η οποία ήθελε να ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μας νέας επένδυσης. Δράστες, μια μητέρα και ο γιος της οι οποίοι έπεισαν την επιχειρηματία ότι θα την εντάξουν -εννοείται με το αζημίωτο- στο πρόγραμμα προκειμένου να λάβει τη σχετική επιχορήγηση. Μάλιστα της ζήτησαν -και εκείνη τους κατέβαλε- το ποσό των 5.000 ευρώ, χωρίς βέβαια να ενταχθεί η επιχείρηση στο ΕΣΠΑ.

Το περιστατικό το κατήγγειλε η 56χρονη επιχειρηματίας και η υπόθεση εξαπάτησής της εξιχνιάστηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, μία γυναίκα 55 ετών και ο 29χρονος γιος της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες- Στήθηκαν τα πρώτα μπλόκα
Πρόβα... στα μπλόκα έκαναν το πρωί της Δευτέρας οι αγρότες σε πολλές περιοχές της χώρας παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους σε σημεία του οδικού δικτύου και προχωρώντας ακόμη και σε κλείσιμο του δρόμου.