Μάνα και γιος υπόσχονταν χρηματοδοτήσεις από το... ΕΣΠΑ

Μάνα και γιος υπόσχονταν χρηματοδοτήσεις από το... ΕΣΠΑΘύμα απάτης έπεσε μια γυναίκα επιχειρηματίας η οποία ήθελε να ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση μας νέας επένδυσης. Δράστες, μια μητέρα και ο γιος της οι οποίοι έπεισαν την επιχειρηματία ότι θα την εντάξουν -εννοείται με το αζημίωτο- στο πρόγραμμα προκειμένου να λάβει τη σχετική επιχορήγηση. Μάλιστα της ζήτησαν -και εκείνη τους κατέβαλε- το ποσό των 5.000 ευρώ, χωρίς βέβαια να ενταχθεί η επιχείρηση στο ΕΣΠΑ.

Το περιστατικό το κατήγγειλε η 56χρονη επιχειρηματίας και η υπόθεση εξαπάτησής της εξιχνιάστηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, μία γυναίκα 55 ετών και ο 29χρονος γιος της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι τελευταίες ετοιμασίες για την επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας
Η επιχείρηση που αναμενόταν να αρχίσει στις 10, θα ξεκινήσει με καθυστέρηση, γι' αυτό και οι πολίτες μπορούν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους μέχρι και τις 10.30.