Πέθανε η Κέλλυ Σακάκου

Πέθανε η Κέλλυ ΣακάκουΠέθανε το πρωί της Κυριακής η Κέλλυ Σακάκου, μια από τις πρώτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Κέλλυ Σακάκου εργάστηκε για περίπου 30 χρόνια ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Ήθελε να γίνει φιλόλογος, αλλά τα σχέδιά της άλλαξαν όταν σε μία σχολική παράσταση, έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή.

Οι καθηγητές της τής πρότειναν να γίνει ηθοποιός κι εκείνη πήγε στη σχολή «Κατσέλη», από όπου αποφοίτησε με σκοπό να γίνει ηθοποιός. Όμως, πάλι τα σχέδιά της άλλαξαν. Μετά από πίεση της μητέρας της, δήλωσε συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό για τηλεπαρουσιάστριες στην ΕΡΤ. Ήταν μια από τις πέντε κοπέλες που επελέγησαν επί συνόλου 800 που δήλωσαν συμμετοχή.

Τον τελευταίο καιρό η Κέλλυ Σακάκου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και βρισκόταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, μετά από επέμβαση στο ισχύο της.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε χάσει τον αγαπημένο της σύζυγο και σύντροφο ζωής Σπύρο Φασιανό, γεγονός που την είχε συγκλονίσει.

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση… Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω, και ψυχικά και σωματικά. Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου. Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη. Είμαι άσχημα, παιδί μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του», είχε δηλώσει τότε στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...