Κάτι «τρέχει» στο ΒΕΘ...

Κάτι «τρέχει» στο ΒΕΘ...Μεγάλα ζόρια φαίνεται πως έχει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει τη στήριξη αρκετών συμβούλων οι οποίοι εκλέχτηκαν με τον ίδιο συνδυασμό στις επιμελητηριακές εκλογές του 2011.

Τα εσωτερικά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας του δεν είναι καινούργια, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν χτυπήσει «κόκκινο».

Για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος του ΒΕΘ δεν κατάφερε να περάσει από το διοικητικό συμβούλιο πρόταση της διοίκησης, καθώς αρκετοί σύμβουλοί του αποχώρησαν από τη συνεδρίαση. Έτσι, για άλλη μια φορά υποχρεώθηκε να αποσύρει το θέμα που έφερε στο ΔΣ για ψήφιση. Και δεν μπόρεσε πάλι να πάρει απόφαση για ένα ζήτημα που αφορούσε στην -κατά παράδοση- οικονομική ενίσχυση από το ΒΕΘ πρωτοβάθμιων σωματείων που ανήκουν στη δύναμη του Επιμελητηρίου.

Ο ωτακουστής

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι τελευταίες ετοιμασίες για την επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας
Η επιχείρηση που αναμενόταν να αρχίσει στις 10, θα ξεκινήσει με καθυστέρηση, γι' αυτό και οι πολίτες μπορούν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους μέχρι και τις 10.30.