ΝΔ: Να εγκαταλείψει η κυβέρνηση την ανοχή απέναντι στους αναρχικούς

ΝΔ: Να εγκαταλείψει η κυβέρνηση την ανοχή απέναντι στους αναρχικούςΝα εγκαταλείψει «την ανοχή που δείχνει στην δράση αναρχικών και περιθωριακών στοιχείων», καθώς και «να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για την ασφάλεια των πολιτών», καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι αποτελεί δέσμευση τόσο αυτής, όσο και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, «να μπει τέλος στο άβατο των Εξαρχείων και να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη σε όλη τη χώρα».

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την ανάληψη ευθύνης των επιθέσεων στο «Ίδρυμα Τσάτσου» και σε σπίτια και γραφεία τεσσάρων μελών της Επιτροπής Σοφών για το ασφαλιστικό, η ΝΔ σημειώνει ότι «η αυτοαποκαλούμενη “Ομάδα Επαναστατικής Αντεπίθεσης”, αφού ανέλαβε την ευθύνη για μια σειρά εμπρηστικές, τρομοκρατικές επιθέσεις, εκτοξεύει νέες απειλές, σε βάρος της ίδιας της Δημοκρατίας.

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις εγκληματικές αυτές πράξεις και καλούμε τις δημοκρατικές δυνάμεις να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...