«Ολυμπιάδα» τρολαρίσματος για τα προπονητήρια των αθλητών μας! (ΦΩΤΟ)

«Ολυμπιάδα» τρολαρίσματος για τα προπονητήρια των αθλητών μας! (ΦΩΤΟ)Με αφορμή την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου – παράγκα της Άννας Κορακακη, το οποίο γκρεμίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες μετά την κατάκτηση μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει ξεκινήσει μια «Ολυμπιάδα» τρολαρισματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τα ανύπαρκτα ή μη επαρκή προπονητικά κέντρα των Ελλήνων Ολυμπιονικών, με φωτογραφίες τους, επίσης λίγο πριν την... «κατεδάφιση».

Έτσι λοιπόν τα διαδικτυακά τρολ, άτομα δηλαδή με περιπαικτική και καυστική διάθεση, παρουσιάζουν ως προπονητήριο του Λευτέρη Πετρούνια πριν πάρει χρυσό μετάλλιο, τις χειρολαβές σε ένα αστικό λεωφορείο, τον Σπύρο Γιαννιώτη να κολυμπάει σε πλαστική πισίνα ενώ η Κατερίνα Στεφανιδη να εξασκείται σε κάγκελα στο πεζοδρόμιο! Όλα αυτά, βέβαια, πριν κερδίσουν οι αθλητές την απαραίτητη προσοχή λόγω των επιτυχιών τους, που θα είχε ως αποτέλεσμα το γκρέμισμα των υποθετικών προπονητηρίων, από τις αρχές.

Δεν λείπει φυσικά και ο αυτοσαρκασμός στις φωτογραφίες και για αλλά εγχώρια «Ολυμπιακά αθλήματα» στα οποία ως χώρα, παίρνουμε χρυσό μετάλλιο!!!

North Press


Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.