Απίστευτο: Τον έδιωξαν από το «No Border Camp» στο ΑΠΘ επειδή… είχε κάνει μπάνιο!

Απίστευτο: Τον έδιωξαν από το «No Border Camp» στο ΑΠΘ επειδή… είχε κάνει μπάνιο!Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο του ΑΠΘ, όπου εδώ και λίγες μέρες έχουν στήσει τις σκηνές τους τα μέλη του «No Border Camp», όταν μια ομάδα αναρχικών έδιωξε κακήν κακώς έναν κατασκηνωτή, με την κατηγορία ότι τόλμησε να… κάνει μπάνιο πριν από μερικούς μήνες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της North Press, πρόκειται για έναν 23χρονο Γερμανό από το Βερολίνο, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη μαζί με αρκετούς συμπατριώτες του για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες και για να διαδηλώσουν κατά κάθε μορφής συστήματος. Ωστόσο, έφαγε «πόρτα» και εκδιώχθηκε ως «προδότης» από τον χώρο του ΑΠΘ, όταν ορισμένοι από τους διοργανωτές πληροφορήθηκαν από άλλους, ότι εθεάθη να κάνει ντουζ τουλάχιστον τρεις φορές στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου. Ο νεαρός Γερμανός δεν αρνήθηκε το γεγονός και ζήτησε συγνώμη, που ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τους κατήγορούς του. Έτσι, αναγκάστηκε να πάρει απογοητευμένος το δρόμο της επιστροφής.

«Είμαστε ενάντια στο καταστημένο και πολεμάμε το σύστημα με κάθε τρόπο. Δε διανοείται να θέλεις να ονομάζεσαι αναρχικός και να προβαίνεις συχνά σε τόσο μικροαστκές πράξεις όπως είναι το λούσιμο», δήλωσε αγανακτισμένος στη North Press ένα από τα μέλη του «No Border Camp», που επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία. Παράλληλα, άφησε υπονοούμενα ότι όσοι παριστάνουν τους αναρχικούς αλλά κάνουν «τακτικά» μπάνιο, δεν αποκλείεται να είναι αστυνομικοί που τους κατασκοπεύουν.

Σε ερώτηση αναφορικά με το πόσο συχνά ενδείκνυται να έρχεται κάποιος σε επαφή με το νερό, ο ίδιος τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος για το γεγονός ότι έχει να πλυθεί εδώ και 12 χρόνια (εκτός, όπως είπε, από τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις που τον έπιασε βροχή στο δρόμο). Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύει αναμφισβήτητα το αγωνιστικό φρόνημα και τη μαχητικότητά του.

Ο ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ


Το κείμενο είναι προϊόν σάτιρας!

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...