«Βόμβα» Μπουτάρη: Θα παραιτηθώ αν προκύψει ότι έχω ευθύνη!

«Βόμβα» Μπουτάρη: Θα παραιτηθώ αν προκύψει ότι έχω ευθύνη!Σκέψεις ακόμη και να... παραιτηθεί φαίνεται πως κάνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μετά το φιάσκο με τις... παγωμένες αλατιέρες που παρέλυσε την πόλη και προκάλεσε απίστευτο χάος και ταλαιπωρία στους Θεσσαλονικείς. Αυτό τουλάχιστον είπε την Τετάρτη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Στραβελάκη.

«Βεβαίως σκέφτομαι να παραιτηθώ, αν προκύψει ότι έχω ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Θα πάω σπίτι μου και θα περνάω καλύτερα. Σας τ' ορκίζομαι»!

Ο Γ. Μπουτάρης δήλωσε ακόμη ότι θα κινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των οχημάτων καθαριότητας, καθώς από τις απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες πάγωσε ακόμα και το αλάτι με το οποίο καταβρέχονται οι δρόμοι για να μείνουν ανοιχτοί. Όπως είπε θα προχωρήσει σε εσωτερικό έλεγχο προκειμένου να διερευνήσει «που έχουμε, που είναι λάθος –αν είναι λάθος- οι όποιες διαδικασίες έχουμε» και διευκρίνισε ότι άλλο πράγμα είναι ο εσωτερικός έλεγχος και άλλο η ΕΔΕ. «Ο εσωτερικός έλεγχος αρχίζει από την κορυφή και φτάνει έως τον τελευταίο εργάτη του δήμου. Την ευθύνη την έχω αναλάβει. Ο δήμαρχος δεν είναι ανεύθυνος. Είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στην πόλη. Αν δεν έχει αποκαταστήσει τις κανονικές διαδικασίες, τότε ευθύνεται και τότε παραιτείται» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το χτεσινό χάος στην πόλη ο Γ. Μπουτάρης επέρριψε ευθύνες και στην «ανύπαρκτη τροχαία» αλλά και στον ΟΑΣΘ που μείωσε τον αριθμό των λεωφορείων που κινούνταν στους δρόμους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΥΞΗ ΣΤΟν REAL FM πατώντας στο link:  http://www.real.gr/audiofiles/569218.mp3

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...