Καλαμαριά: Τι λέει ο δήμος για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία

Καλαμαριά: Τι λέει ο δήμος για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρίαΑρκετά προβλήματα έχει δημιουργήσει η χτεσινή χιονόπτωση και στην Καλαμαριά με τη διοίκηση του δήμου να δηλώνει πως βρίσκεται «στη μάχη για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης».

«Από χθες μέχρι και σήμερα όλα τα συνεργεία του Δήμου και όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι στο δρόμο για να διατηρηθούν οι κεντρικές οδοί του Δήμου και το βασικό οδικό δίκτυο ανοιχτό, σύμφωνα με το σχέδιο εφαρμογής της Πολιτικής Προστασίας.

Τρείς φορτωτές, ένα πολυμηχάνημα με λεπίδα αποχιονισμού, ένα εκχιονιστικό με αλατοδιανομέα και λεπίδα, έξι φορτηγάκια για τα ευέλικτα συνεργεία και μια υδροφόρα, έχουν μπει στη μάχη και δουλεύουν ασταμάτητα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν ανοιχτές, καθώς επίσης και οι λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, Τράπεζες , Εφορία, ΕΛ.ΤΑ. αλλά και οι υπηρεσίες του ΙΚΑ Καλαμαριάς, λειτουργούν σήμερα κανονικά», αναφέρει ο δήμος Καλαμαριάς που πριν από λίγο ανακοίνωσε πως τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου, θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

«Οι άσχημες καιρικές συνθήκες συνεχίζονται και σήμερα, οι υπηρεσίες του Δήμου και οι εργαζόμενοι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια , για να κρατήσουν την Καλαμαριά, προσπελάσιμη και χωρίς προβλήματα.

Καθημερινά, οι πολίτες της Καλαμαριάς μπορούν να προμηθεύονται αλάτι για δική τους χρήση λόγω των καιρικών συνθηκών, από το εργοτάξιο του Δήμου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πόντου και Αιγαίου», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...