Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στη σήραγγα Νέστου

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στη σήραγγα ΝέστουΣυνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη, αύριο και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στη σήραγγα Νέστου της Εγνατίας Οδού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τις ημέρες 15, 16 και 19-12-2016 προβλέπεται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό κλάδο της Εγνατίας Οδού, από τη Χ.Θ. Κ508,7 (ύψος οικισμού Θαλασσιάς) έως την Χ.Θ 515,3 (ανισόπεδος κόμβος Βανιάνου).

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται από τον κλάδο εξόδου της Θαλασσιάς στην Εθνική Οδό Νº 2, με επάνοδο από τον ανισόπεδο κόμβο Βανιάνου.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...