Μύκονος: Sakis με χαβιάρι αχινό και καβουροπόδαρα

Μύκονος: Sakis με χαβιάρι αχινό και καβουροπόδαραΟ Σάκης Ρουβάς θα δώσει μια συναυλία στις 27 Ιουλίου στο Rakkan, στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου και εκτός από τις μεγάλες του επιτυχίες οι θαμώνες θα απολαύσουν και σπάνιες – αλλά δαπανηρές – γαστριμαργικές προτάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη το οποίο και παρουσίασε στην εκπομπή «Με το καλημέρα», μόνο 8 τραπέζια των 12 ατόμων θα στηθούν μπροστά στη σκηνή των 25 μέτρων και ελάχιστη κατανάλωση θα είναι 8.000 ευρώ.

Το βασικό μενού θα περιλαμβάνει το «Summer Eclipse premium plateau» με 300γρ. χαβιάρι Μπελούγκα, 500 γραμμάρια αχινό και ένα κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, δύο Armand de Brignac Brut Golf Magnum και μία βότκα Stoli Elit Magnum.

Με 1000 ευρώ λιγότερα στη βασική κατανάλωση, μόνο 7.000 ευρώ δηλαδή, τα 8 τραπέζια της Β’ ζώνης βρίσκονται περιμετρικά της σκηνής. Το μενού είναι το ίδιο… βασιλικό με την Ά ζώνη.

Πέντε χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 500 ευρώ το άτομο είναι η βασική κατανάλωση για τα επόμενα 20 τραπέζια. Στην τέταρτη έως έβδομη σειρά το πλατό έχει 300 γραμμάρια χαβιάρι Oscierta, 500 γρ. αχινό και 1 κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, μια Moet Chandon Brut Imperial 3L και μία βότκα Stoli Elit Magnum.

Όμως μετά από απαίτηση του Σάκη, ο οποίος σκέφτεται να πολιτευτεί και επιδιώκει να διατηρήσει το λαϊκό του έρεισμα, μπορεί κάποιος να διασκεδάσει σε ρυθμούς «Summer Eclipse» στη ζώνη Θ’ με 60 τραπέζια των 10 ατόμων και υποχρεωτική κατανάλωση 40 ευρώ το άτομο, με ένα μπουκάλι βότκα (δια δέκα, μην παρεξηγηθούμε) και τέλος θα υπάρχει και η general standing area 3.000 ατόμων και τιμή εισιτηρίου 30 ευρώ. Μπράβο στον Σάκη, που σκέφτηκε και τους πληβείους!

Ας σημειωθεί πάντως πως το μενού του Sakis είναι πολύ φθηνότερο από αυτό του Ρέμου, όπου το τραπέζι κόστιζε 10.000 ευρώ και δεν ξέρουμε αν το μενού περιείχε καβουροπόδαρα και Μπελούγκα.

Πηγή: http://www.nooz.gr/

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.