Δείτε πώς είναι σήμερα ο σταρ της βιντεοκασέτας Παναγιώτης Σουπιάδης (ΦΩΤΟ)

Δείτε πώς είναι σήμερα ο σταρ της βιντεοκασέτας Παναγιώτης Σουπιάδης (ΦΩΤΟ)Ο Παναγιώτης Σουπιάδης, ο ψηλός και λιγνός ηθοποιός που έκλεβε τις εντυπώσεις στις ταινίες όπως «Λόρδαν ο βάρβαρος» και «Τσιμπήστε μας κι αφήστε μας» της δεκαετίας του ΄80, δηλώνει ότι μέχρι και σήμερα ζει με τα κέρδη που έβγαλε από την χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας.

«Η εποχή εκείνη ήταν η καλύτερη και δεν νομίζω πως θα ξανάρθει. Υπήρχαν το κέφι και η διάθεση, αλλά πάνω απ’ όλα και ένα ενδιαφέρον οικονομικό και καλλιτεχνικό», αναφέρει ο ηθοποιός και προσθέτει : «Γύρισα γύρω στις 65 ταινίες και από αυτές ζω και σήμερα. Αν δεν τις γύριζα, δεν θα μπορούσα να ζήσω την οικογένειά μου. Είμαι ευτυχής γιατί ενήργησα σωστά και τα χρήματα που έβγαζα από τις ταινίες τα επένδυσα κάπου και σήμερα ζω από αυτά».

Σήμερα, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον τον ψηλόλιγνο άνδρας, αφού έχει πάρει κιλά. Ο κόσμος τον αναγνωρίζει πιο δύσκολα. Τώρα παίζει σε δικό του παιδικό θέατρο και κάνει παραστάσεις για δημοτικά σχολεία.

Πηγή: http://www.enikos.gr/

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.