Με χιόνια αναμένεται να μπει το 2017

Με χιόνια αναμένεται να μπει το 2017Την παραμονή Πρωτοχρονιάς  αναμένονται χιονοπτώσεις στη Θράκη, τη Χαλκιδική, στα νησιά του Β. Αιγαίου, στην Ανατολική Θεσσαλία Βόλος - Πήλιο, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, στην Εύβοια, τη Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο, σε πολύ χαμηλά υψόμετρα, ενώ χιονόνερο ή βροχές θα σημειωθούν στα πεδινά των νησιών του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου.

Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από βορρά προς νότο, με εξαίρεση την Εύβοια. Στην Αττική αναμένονται χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 100 μέτρα υψόμετρο και χιονόνερο στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις 6-7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου δεν θα ξεπεράσει τους 7-8 βαθμούς στα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 11 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 3-5 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κατά τόπους στα βόρεια. 

 

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.