Η ημίγυμνη αλήθεια: Ψυχραιμία, «κάψιμο» και… γρουσουζιά!

Η ημίγυμνη αλήθεια: Ψυχραιμία, «κάψιμο» και… γρουσουζιά!Να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ζητάει μετά τις σημερινές εξελίξεις και την πρόθεση της κυβέρνησης να καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για το φορολογικό και το ασφαλιστικό, από όλες τις πλευρές ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.

Ψυχραιμία; Δε νομίζω να έχει χάσει κάποιος από τους εκπροσώπους των θεσμών τον ύπνο του για τις εξελίξεις στην Ελλάδα…

Για τον ύπνο των στελεχών της κυβέρνησης δεν μπορώ όμως να είμαι βέβαιος!

Αυτός πάντως που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο από όλους, είναι μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αν προκηρυχθούν εκλογές και τις κερδίσει, θα κληθεί να κυβερνήσει!

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του…

Εκλογές; Τόσο συχνά που τρέχουμε το τελευταίο διάστημα στις κάλπες, θα «κάψουμε» και θα «στεγνώσουμε» εντελώς! Η πιο βάρβαρη γυμναστική…

Αισιόδοξος δήλωνε πριν λίγες μέρες ο Β. Σόιμπλε για το ενδεχόμενο συμφωνίας της κυβέρνησης με τους θεσμούς. Ή κάτι ξέρει παραπάνω ή είναι… μεγάλος γρουσούζης!

Μιλήσαμε για γρουσουζιά; Το Grexit σήμερα κάθε άλλο παρά απίθανο μοιάζει. Μήπως αυτό το ενδεχόμενο συνδέεται με την προ ημερών ολιγοήμερη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου στην Ελλάδα που, όπως έχει τεκμηριωθεί, όπου πηγαίνει σπέρνει τριγύρω του την καταστροφή;

Ο Ημίγυμνος

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...