Ροτόντα: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών

Ροτόντα: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικώνΕντατικοποιούνται οι δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ροτόντας για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στις αρχές της εβδομάδας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συνάδελφοί τους της ΟΠΚΕ, πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 37 ετών, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ μικροδέματα ηρωίνης, δύο κινητά που χρησιμοποιούσε ο δεύτερος για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα μικροδέματα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, φιαλίδιο με μεθαδόνη, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, συνελήφθησαν τρεις νεαροί αλλοδαποί κι ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατείχαν μικροδέματα κάνναβης και ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκε χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με πώληση ναρκωτικών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα που κατείχαν μικροδέματα ψυχοτρόπων ουσιών.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...