Μελισσοχώρι: Αυτοπυροβολήθηκε ο ηλικιωμένος μετά το «ντου» της ΕΚΑΜ (upd: 20.29)

Μελισσοχώρι: Αυτοπυροβολήθηκε ο ηλικιωμένος μετά το «ντου» της ΕΚΑΜ (upd: 20.29)Με τον αυτοπυροβολισμό και τον βαρύ τραυματισμό του 86χρονου,ο οποίος παρέμενε για δεύτερη μέρα σήμερα «ταμπουρωμένος» μέσα στο σπίτι του έληξε το θρίλερ, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε η επέμβαση της Αστυνομίας που αιφνιδίασε τον ηλικιωμένο.

Άνδρες της ΕΚΑΜ, οι οποίοι είχαν περικυκλώσει το σπίτι, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι. Αρχικά, αιφνιδιασμένος ο ηλικιωμένος έστρεψε την καραμπίνα εναντίον του πρώτου αστυνομικού όταν εκείνος είχε φτάσει σε απόσταση ενός μέτρου. Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, διατήρησε την ψυχραιμία του περιμένοντας την αντίδραση του 83χρονου.

Τελικά ο ηλικιωμένος έστρεψε την κάνη προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα. Τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα με την οποία διαμένει, διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο, καθώς και εκείνη είναι τραυματισμένη στο χέρι από σκάγια. Ο 863χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ και η 84χρονη γυναίκα στο Γ. Γεννηματάς.

Να σημειωθεί ότι η επέμβαση των αντρών της ΕΚΑΜ έγινε παρουσία Πταισματοδίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του 83χρονου ήταν σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης. Ο δράστης προτού ταμπουρωθεί στο σπίτι του, πυροβόλησε -λίγο μετά τις 10.30 το πρωί χτες- με καραμπίνα και τραυμάτισε έναν 64χρονο συγχωριανό του, για προσωπικές διαφορές.

Ο 64χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Έκτοτε και μέχρι πριν από λίγη ώρα ο δράστης παρέμενε «ταμπουρωμένος» στο σπίτι του αρνούμενος να παραδοθεί, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας. 

Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ένα περίστροφο και πλήθος φυσιγγίων.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.