Πόλη -φάντασμα από το πρωί η Θεσσαλονίκη (Φωτό)

Πόλη -φάντασμα από το πρωί η Θεσσαλονίκη (Φωτό)Πόλη- φάντασμα είναι σήμερα η Θεσσαλονίκη. Ντυμένη στα λευκά και με κλειστά τα καταστήματα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους είναι σήμερα η πόλη. Το χτεσινό κομφούζιο στους δρόμους μετά την έναρξη της χιονόπτωσης διαδέχτηκε η σημερινή παράλυση. 

Από νωρίς το πρωί δεν κυκλοφορούσε... ψυχή στο κέντρο, καθώς αφενός οι Θεσσαλονικείς δεν ήθελαν να ξαναζήσουν τον χτεσινό «Γολγοθά» (σ.σ. σε μαραθώνιο είχε μετατραπεί για τους περισσότερους η επιστροφή από τους χώρους εργασίας στα σπίτια) και αφετέρου διότι επελέγη να παραμείνουν σήμερα κλειστά τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

«Προτείναμε να παραμείνει αύριο κλειστή η αγορά. Μιλήσαμε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και συμφωνήσαμε πως ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα να ανοίξουν τα καταστήματα. Είπαμε έτσι να διευκολύνουμε και την πόλη, και το προσωπικό μας, αλλά και όλους όσοι πρέπει να μετακινηθούν» είχε δηλώσει την Τρίτη στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...