Θεσ/νίκη: Από 1 έως 3 Μαρτίου ο 17ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου

Θεσ/νίκη: Από 1 έως 3 Μαρτίου ο 17ος Διεθνής Διαγωνισμός ΟίνουΑπό 1 έως 3 Μαρτίου θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη ο 17ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και ο 3ος Διεθνής Διαγωνισμός Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΑΒΕ ΑΕ)

Πρόκειται για το μοναδικό διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιείται στη χώρα μας σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής διαγωνισμών οίνου και αποσταγμάτων του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (Organisation Internationale de la Vigne et du Vin, O.I.V.) και την «αναγνώριση του δικαιώματος διοργάνωσης - διεξαγωγής διαγωνισμών οίνου» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Την ευθύνη διοργάνωσης του διαγωνισμού φέρει μία οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από φορείς του κλάδου και ο έλεγχος των διαδικασιών του υλοποιείται από ένα ανεξάρτητο Προεδρείο και εκπροσώπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Γενικού Χημείου του Κράτους και του O.I.V. Τα διαγωνιζόμενα προϊόντα αξιολογούνται από έμπειρους, Έλληνες και ξένους, γευσιγνώστες.

Δηλώσεις συμμετοχής: Από 3 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου 2017

Παραλαβή των δειγμάτων: Από 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (www.tiwc.gr), στα τηλέφωνα της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε. (2310281617 & 2310281632.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...