Σε διεθνή έκθεση τουρισμού η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σε διεθνή έκθεση τουρισμού η Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΗ Έκθεση “World Travel Market” αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας και μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, που προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες επαγγελματίες και εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη WTM ως συνεκθέτης με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, προβλήθηκε το έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό διαφημιστικής προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας ενώ πραγματοποιήθηκαν επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές εκπροσώπων τουριστικών επιχειρήσεων και φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας με εκπροσώπους της βρετανικής τουριστικής αγοράς.

Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου καθώς και στελέχη τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Tο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκαινίασε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, με την παρουσία εξεχόντων καλεσμένων όπως είναι ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία Δημήτριος Καραμήτσος – Τζιράς.

Κεντρικός στόχος της τουριστικής μας πολιτικής είναι να καταστήσουμε και να προωθήσουμε την Κεντρική Μακεδονία ως ελκυστικό προορισμό, ιδανικό για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

 

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.