Νέα παράταση στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας

Νέα παράταση στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της ΦτώχειαςΤην παράταση, για τέταρτη συνεχή φορά, της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, προαναγγέλλοντας σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Τα χρήματα εξασφαλίστηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό, με διαβεβαίωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεώργιου Χουλιαράκη.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η αυξημένη μοριοδότηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές έχει ήδη διασφαλιστεί με νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 20/10/2016.

»Η χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών συνεχίζεται από εθνικούς πόρους, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ένταξης - έναρξης των δομών - δράσεων αυτών στο νέο ΕΣΠΑ 2014 - 2020, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τους δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Γι' αυτό, τους καλούμε, για άλλη μία φορά, να επιταχύνουν τις διαδικασίες προσλήψεων προσωπικού στις νέες δομές, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί έως 31/12/2016».

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.