Εργάζεται από τη γενέτειρά της η Έφη Αχτσιόγλου

Εργάζεται από τη γενέτειρά της η Έφη ΑχτσιόγλουΣτη γενέτειρά της, για τις ημέρες των Χριστουγέννων, βρέθηκε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, αλλά συνέχισε να εκτελεί τα υπουργικά της καθήκοντα.
Η υπουργός, μετείχε σε σύσκεψη εργασίας με συνδικαλιστικούς φορείς και εργαζομένους στα Γιαννιτσά και παρουσίασε αναλυτικά τους βασικούς άξονες παρέμβασης του υπουργείου για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ειδικότερα για την καταπολέμηση της μαύρης και αδήλωτης εργασίας.
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των τοπικών συνδικαλιστικών φορέων και εργαζομένων της παρουσίασαν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας στην περιοχή και τη γενικευμένη παραβατικότητα στην αγορά εργασίας, η οποία εντείνεται ακόμα περισσότερο σε προβληματικές επιχειρήσεις.
Η κ. Αχτσιόγλου αφού ενημερώθηκε και κατέγραψε τα προβλήματα, είπε ότι αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο Εργασίας η θέσπιση στοχευμένων προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας και η επίλυση ζητημάτων που αφορούν τους δικαιούχους εργατικών κατοικιών.
Στη σύσκεψη, συμμετείχαν οι πρόεδροι των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων Γιαννιτσών και Έδεσσας, εκπρόσωποι σωματείων μελών των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων και απολυμένοι εργαζόμενοι της «Ελληνικής Υφαντουργίας». Επίσης, πήραν μέρος οι διευθυντές των τοπικών υπηρεσιών του ΙΚΑ στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα, οι προϊστάμενοι του ΣΕΠΕ Έδεσσας και των ΟΑΕΔ Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.