Απαγόρευση διαδηλώσεων στη Αθήνα - Επιμένει το ΚΚΕ για τη συγκέντρωση

Απαγόρευση διαδηλώσεων στη Αθήνα - Επιμένει το ΚΚΕ για τη συγκέντρωσηΣε απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης και πορείας, την Τρίτη και την Τετάρτη, στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης, προχωράει η Αστυνομία, με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής.

Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή για λόγους ασφαλείας, λόγω της διήμερης επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα και της διαμονής του σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Επίσης από τη Λιμενική Αρχή Σαρωνικού αποφασίστηκε η λήψη περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία και αγκυροβολία πλοίων και θαλασσίων μέσων αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου του Αστέρα Βουλιαγμένης έως την Τετάρτη. Ειδικότερα, από σήμερα στις 15.00 έως και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και αγκυροβολία πλοίων και θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθώς και κάθε άλλη δραστηριότητα σε ευρεία θαλάσσια περιοχή του Αστέρα.

Παρά την απαγόρευση των διαδηλώσεων το ΠΑΜΕ επιμένει στη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει για αύριο, Τρίτη, στις 18.30 στην Ομόνοια λόγω της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Καταγγέλλει την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για προκλητική απαγόρευση των διαδηλώσεων και καλεί τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να δώσουν σε αυτή την απαγόρευση μαζική απάντηση αλλά και ενάντια στον Αμερικανό πρόεδρο «κύριο εκπρόσωπο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο».

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...