Ο Ματέο Ρέντσι θέλει να απονείμει μετάλλιο στον Κλάουντιο Ρανιέρι!

Ο Ματέο Ρέντσι θέλει να απονείμει μετάλλιο στον Κλάουντιο Ρανιέρι!Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν είναι πλέον μόνο ένας εγνωσμένης αξίας προπονητής με πλούσιο βιογραφικό. Παρά το χαμηλό προφίλ του, ο 64χρονος Ιταλός, που έβαλε την υπογραφή του στη μεγαλύτερη αθλητική έκπληξη όλων των εποχών, αποκτά μέρα με τη μέρα το στάτους ενός πραγματικού σούπερ σταρ!

Όπως είναι φυσικό, οι Ιταλοί αισθάνονται υπερήφανοι για τον συμπατριώτη τους και ο πρωθυπουργός της χώρας, Ματέο Ρέντσι, δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλώντας κατά την τελευταία σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ρέντσι αποκάλυψε ότι προτίθεται να εισηγηθεί στον πρόεδρο της ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, την απονομή τιμητικής διάκρισης στον Ρανιέρι καθώς, όπως είπε, «πρέπει να τιμήσουμε έναν μεγάλο Ιταλό, που μας έδειξε ότι πρέπει να μη χάνουμε ποτέ την πίστη μας».

Ο Ματέο Ρέντσι δεν έχει πάντως την ίδια οπαδική προτίμηση με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, αφού σε αντίθεση με τον προπονητή της Λέστερ, που είναι φίλαθλος της Ρόμα, εκείνος είναι τιφόζο της Φιορεντίνα. 

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.