Ιβάν Σαββίδης: «Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα»!

Ιβάν Σαββίδης: «Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα»!
Με μια λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν όλες σχεδόν οι σημαντικές προσωπικότητες του συλλόγου, γιόρτασε ο ΠΑΟΚ τα 90ά του γενέθλια. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, που βρέθηκε, όπως αναμενόταν, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

«Βλέπω τον ΠΑΟΚ ενωμένο. Υπόσχομαι πως θα κάνω ό,τι είναι στο χέρι μου για να κάνω τα όνειρά μας πραγματικότητα. Η διεύθυνσή μου είναι οι καρδιές των ΠΑΟΚτσήδων και θα είμαι πιστός στα ιδανικά μας. Βρήκα τον εαυτό μου στον ΠΑΟΚ. Περηφάνια, αντίσταση, όνειρο, κατάκτηση. Αυτά είναι τα ιδεώδη του πραγματικού ΠΑΟΚ. Μόνο μαζί θα γράψουμε τις ένδοξες στιγμές στην ιστορία της ομάδας. Σας καλώ όλους να χειροκροτήσουμε το μεγαλείο και να τιμήσουμε όσους έχουν φύγει από την ζωή αλλά συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Εμείς μαζί για μια ζωή. Χρόνια πολλά δικέφαλε αετέ. Θα σας χαρίσω τη χαρά, σας δίνω τον λόγο μου. Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα, πιστέψτε το! Ο Πόντιος ποτέ δεν λέει κάτι έτσι. Τιμούμε την ιστορία και ανοίγουμε την νέα εποχή. Εχουμε φιλόδοξους στόχους που θα πραγματοποιήσουμε. Τι ονειρεύομαι εγώ ευρισκόμενος εδώ; Ο ΠΑΟΚ να συμμετέχει με ίσους όρους στο έντιμο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό θα το καταφέρουμε. Βλέπω τον ΠΑΟΚ με ανεπτυγμένη υποδομή και θα το κάνουμε. Βλέπω τον ΠΑΟΚ στην ελίτ της Ευρώπης και θα το κάνουμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής τόνισε: «Ευχαριστώ τον Θεό που ζω αυτήν τη στιγμή. Εζησα όλους τους τίτλους από το πρωτάθλημα μπάσκετ του 1959 μέχρι αυτούς του 2016. Είναι ευλογία να υπηρετείς τον ΠΑΟΚ. Ολοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πως δεν αγωνιζόμαστε για ένα αθλητικό σωματείο αλλά υπηρετούμε ένα κίνημα. Σε αυτό το κίνημα υπήρχαν τα αετόπουλα που έχασαν την ζωή τους. Είμαι τυχερός που υπηρετώ τον ΠΑΟΚ και ευχαριστώ όσους με στήριξαν αλλά και τον ανώνυμο φίλαθλο. Ευχαριστώ ξανά τον Θεό που μας έστειλε τον Ιβάν Σαββίδη. Τον μεγάλο Ελληνα πατριώτη και παθιασμένο ΠΑΟΚτσή. Στόχος του είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει μεγάλος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ολοι μαζί δίπλα του».

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.