ΟΑΣΘ: Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την Πέμπτη τα λεωφορεία!

ΟΑΣΘ: Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την Πέμπτη τα λεωφορεία!Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται από αύριο, Πέμπτη, μετά από δώδεκα μέρες τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν σήμερα, πριν από λίγο, την αναστολή των κινητοποιήσεών τους.

Αν και αρχικά ήταν σχεδιασμένο να συνεδριάσουν αύριο οι εργαζόμενοι, τελικά αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων για να αποφασιστεί το μέλλον της επίσχεσης. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης, αυτό έγινε με το σκεπτικό να επισπευστούν οι διαδικασίες, έτσι ώστε οι οδηγοί να πιάσουν το τιμόνι με την αυριανή έναρξη της βάρδιας τους.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ κυκλοφορούν και πάλι κανονικά, δεν αποκλείεται να γίνει αυτό για… περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τριών μηνών (ο τρίτος μήνας συμπληρώνεται τέλος Σεπτεμβρίου). Όμως, σήμερα τους καταβλήθηκε ποσό που αντιστοιχεί σε ένα και μόνο μηνιάτικο. Κατά συνέπεια, η λύση που δόθηκε σήμερα δεν αποκλείεται να είναι, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, μόνο προσωρινή, καθώς, αν τις αμέσως επόμενες μέρες δεν βρεθεί κάποια μόνιμη λύση, δεν είναι διόλου απίθανο η επίσχεση να συνεχιστεί και πάλι από τις αρχές του επόμενου μήνα!

North Press

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...