Ύστατο «χαίρε» σήμερα στον Αλ. Χαΐτογλου

Ύστατο «χαίρε» σήμερα στον Αλ. ΧαΐτογλουΣήμερα, Τρίτη, στις 12.00 συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία Αλέξανδρο Χαΐτογλου ο οποίος έφυγε ξαφνικά την Κυριακή από τη ζωή, σε ηλικία 62 χρόνων. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό της Του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη και η ταφή θα γίνει στα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου.

Ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ήταν γιος του Νίκου Χαΐτογλου και αδελφός του Κώστα, με τον οποίο δημιούργησαν έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους της βορειοελλαδικής βιομηχανίας, ναυαρχίδα του οποίου είναι η Χαΐτογλου ΑΒΕΕ που παράγει τον γνωστό «Μακεδονικό Χαλβά». Ήταν επίσης ιδρυτικό μέλος της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 62 χρόνια. Ήταν γιος του Νίκου Χαΐτογλου και αδελφός του Κώστα, με τον οποίο δημιούργησαν τον όμιλο εταιρειών Χαΐτογλου, έναν από τους σημαντικότερους της βορειοελλαδικής βιομηχανίας, ναυαρχίδα του οποίου είναι η Χαΐτογλου ΑΒΕΕ που παράγει τον πασίγνωστο «Μακεδονικό Χαλβά».

Το Δεκέμβριο του 1995 η απαγωγή του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή λύτρων 260 εκατ. δραχμών.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...