60 πρόσφυγες εγκατέλειψαν το κέντρο φιλοξενίας στο Δερβένι (upd:21.02)

60 πρόσφυγες εγκατέλειψαν το κέντρο φιλοξενίας στο Δερβένι (upd:21.02)Περίπου 60 πρόσφυγες οι οποίοι έφτασαν σήμερα στο κέντρο φιλοξενίας στο Δερβένι (η νέα δομή στη Λητή) εγκατέλειψαν πριν από λίγη ώρα το χώρο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πρόσφυγες κινήθηκαν στην Εγνατία Οδό, στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια περπάτησαν μέχρι την αερογέφυρα της Σταυρούπολης, από όπου πήραν ταξί με τελικό προορισμό τη δομή φιλοξενίας στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη ομάδα προσφύγων έφτασε στο Δερβένι, το μεσημέρι, από την Ειδομένη, όπου είναι από το πρωί σε εξέλιξη, επιχείρηση εκκένωσης του άτυπου καταυλισμού που είχε δημιουργηθεί στα σύνορα.πΡιν από λίγη ώρα μια άλλη ομάδα προσφύγων από το κέντρο φιλοξενίας της Λητής έφτασε, σύμφωνα με το το politesoraiokastrou.gr, στην περιοχή του Jumbo στο Ωαραιόκαστρο, όπου τους περίμεναν άνδρες της ομάδας Δίας.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι ΗΠΑ στα «χέρια » του Ντ. Τραμπ- Ορκίστηκε ο 45ος πρόεδρος
«Θα εξαλείψουμε την ισλαμιστική τρομοκρατία τελείως από το πρόσωπο της Γης», είπε ο Ντ. Τραμπ δηλώνοντας πως «θα κάνουμε την Αμερική ξανά ισχυρή, περήφανη, ασφαλή»!