ΣΚΩΘ: Ο ανερμάτιστος δήμαρχος προκαλεί παράλυση της αγοράς της Θεσσαλονίκης!

ΣΚΩΘ: Ο ανερμάτιστος δήμαρχος προκαλεί παράλυση της αγοράς της Θεσσαλονίκης!Σκληρή ανακοίνωση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης εξέδωσε και ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης (ΣΚΩΘ) με αφορμή την παράλυση της Θεσσαλονίκης και της αγοράς λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΣΚΩΘ έχει ως εξής:

«Ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης «εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την τραγική εικόνα της πόλης μας εξαιτίας της διοικητικής ανικανότητας του Δημάρχου Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίσει επιτυχώς τη χθεσινή ήπια χιονόπτωση στο κέντρο της ελληνικής συμπρωτεύουσας.

Οι προτροπές του Δημάρχου προς τους επιχειρηματίες της πόλης να μην λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση χάους που η απρονοησία του Δημάρχου προκάλεσε, εκλαμβάνονται ως ειρωνικές και αστείες και δεν μπορούν να καλύψουν τις βαρύτατες ευθύνες του για το γεγονός ότι παρέλυσε μια ολόκληρη σύγχρονη πόλη.

Το συμπέρασμα που συνάγεται είναι ότι το μόνο που μπορεί να οργανώσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι χαοτικές καταστάσεις».

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...