Ανοιχτή Πόλη: Η χιονόπτωση ανέδειξε την ανικανότητα του δημάρχου Γ. Μπουτάρη!

Ανοιχτή Πόλη: Η χιονόπτωση ανέδειξε την ανικανότητα του δημάρχου Γ. Μπουτάρη!Δριμεία κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για την παράλυση της πόλης από τη χτεσινή χιονόπτωση εξέδωσε η παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα αφήνει αιχμές και για τη στάση του ΟΑΣΘ που μείωσε αμέσως τα δρομολόγια. Η σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την κατάσταση που επικράτησε την Τρίτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λόγω της χιονόπτωσης έχει ως εξής:

«Tο απόλυτο χάος επικράτησε σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της ανυπαρξίας της διοίκησης του Δήμου. Η χιονόπτωση και οι συνέπειες της ανέδειξαν την ανικανότητα του δημάρχου κ. Μπουτάρη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Παρότι ήταν ευρέως γνωστό ό,τι η κακοκαιρία θα έπληττε και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, η ετοιμότητα της διοίκησης του δήμου αποδείχθηκε μηδενική.

Δεν λειτούργησαν ούτε οι αλατιέρες αλλά ούτε και τα υδροφόρα οχήματα του δήμου με αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης που για να διανύσουν απόσταση 4 και 5 χιλιομέτρων χρειάστηκε χρόνος 2 ωρών.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω λόγω της σκοπούμενης; (εξαιτίας του πρόσφατος πορίσματος σχετικά με τα πεπραγμένα του ΟΑΣΘ) ή εγγενούς αδυναμίας του ΟΑΣΘ να εξυπηρετήσει ως όφειλε, ως το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς, το κοινό της Θεσσαλονίκης».

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...