Επανομή: Οικογένεια είχε θερμοκήπιο κάνναβης στην αυλή της (ΦΩΤΟ)

Επανομή: Οικογένεια είχε θερμοκήπιο κάνναβης στην αυλή της (ΦΩΤΟ)Θερμοκήπιο κάνναβης είχε κατασκευάσει στην αυλή του σπιτιού της μια οικογένεια στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Από τις Αρχές και συγκεκριμένα έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν μια 52χρονη και ο 30χρονος γιού της, ενώ αναζητείται ο 57χρονος πατέρας.

Ειδικότερα το πρωί της Πέμπτης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διαμένουν διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού τους, 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως ενός μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκε και ένας λαμπτήρας που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης. Επιπλέον, σε διάφορους χώρους του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολική ποσότητα κάνναβης, βάρους 90 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.