«Νεκρώνει» από σήμερα έως και την Τρίτη όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο

«Νεκρώνει» από σήμερα έως και την Τρίτη όλο το σιδηροδρομικό δίκτυοΚανένα δρομολόκιο δεν θα πραγματοποιηθελι από σήμερα, Παρασκευή, έως και την Τρίτη σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στο δίκτυο των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που ανακοίνωσαν τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τις απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε.) και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Π.Ε.Π.ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα ισχύουν βάσει των σιδηροδρομικών κανονισμών σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων (Τμήμα όρων μεταφοράς 4.3, σελίδα 10).

North Press

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι τελευταίες ετοιμασίες για την επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας
Η επιχείρηση που αναμενόταν να αρχίσει στις 10, θα ξεκινήσει με καθυστέρηση, γι' αυτό και οι πολίτες μπορούν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους μέχρι και τις 10.30.