Νέο ψηφιακό πορτοφόλι καρτών από την Alpha Bank

Νέο ψηφιακό πορτοφόλι καρτών από την Alpha BankΈνα νέο ολοκληρωμένο ψηφιακό πορτοφόλι, τo my Alpha wallet, παρουσίασε η Alpha Bank αλλάζοντας -όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της-τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές πληρωμές και αγορές και προσφέροντας στους πελάτες της «μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία, από όπου και αν βρίσκονται».

Το my Alpha Wallet δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την MasterCard, σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε διεθνές επίπεδο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληρωμών μέσω καρτών.

Ειδικότερα, όλοι οι κάτοχοι καρτών εκδόσεως Alpha Bank (χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες) μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα και απλά το δικό τους ψηφιακό πορτοφόλι, αποθηκεύοντας μία φορά τα στοιχεία καρτών τους στην υπηρεσία my Alpha wallet. Στη συνέχεια, μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τους τηλεφώνου, μπορούν να πραγματοποιούν:

- Αγορές σε άνω των 250.000 ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, με μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα όπου υπάρχει το σήμα MasterPass, που αποτελεί την παγκόσμια υπηρεσία ψηφιακών πληρωμών της MasterCard.

- Πληρωμές λογαριασμών και οφειλών σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο Οργανισμών και Επιχειρήσεων (ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, οφειλές δημοσίου, ασφάλειες κ.λπ.).

Επίσης το my Alpha Wallet προσφέρει στους χρήστες του:

- Όλες τις πληροφορίες, τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των καρτών τους, συγκεντρωμένες σε μία οθόνη.

- Πρόσβαση στα Προγράμματα Επιβραβεύσεως της Τραπέζης.

- Ειδικές προσφορές για εξαργύρωση των πόντων τους σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

- Άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες Alpha e-statements και Alpha alerts.

Οπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η εγγραφή στο my Alpha wallet πραγματοποιείται με ευκολία από την ιστοσελίδα www.myalphawallet.gr, χωρίς επίσκεψη του πελάτη σε κατάστημα της Τράπεζας.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...