Νέα επίθεση Παλαιστίνιου σε βάρος Ισραηλινού στρατιώτη

Νέα επίθεση Παλαιστίνιου σε βάρος Ισραηλινού στρατιώτηΝέα επίθεση Παλαιστινίου σε βάρος Ισραηλινού στρατιώτη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Καλάντια, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Ο Ισραηλινός στρατιώτης τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο 28χρονος δράστης είναι νεκρός.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Παλαιστίνιος προσέγγισε με τα πόδια ένα σημείο ελέγχου κι επιτέθηκε με μαχαίρι σε άντρα των υπηρεσιών ασφαλείας, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Συνάδελφοι του αστυνομικού πυροβόλησαν τον Παλαιστίνιο και τον σκότωσαν, αλλά ακόμη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή συνεχίζονται τα βίαια επεισόδια με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την 1η Οκτωβρίου 2015 μέχρι σήμερα, να έχουν χάσει τη ζωή τους 231 Παλαιστίνιοι, 34 Ισραηλινοί, ένας Ιορδανός, ένας Ερυθραίος κι ένας Σουδανός. Στην πλειονότητά τους, οι Παλαιστίνιοι που σκοτώθηκαν διέπραξαν ή αποπειράθηκαν να διαπράξουν επιθέσεις, οι περισσότεροι με μαχαίρια.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...