Στη Μονή Λαζαριστών για μία συναυλία η Yasmin Levy

Στη Μονή Λαζαριστών για μία συναυλία η Yasmin LevyΗ Yasmin Levy, γνωστή και ως ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για μια συναυλία που θα έχει όλη την αύρα και την ατμόσφαιρα των τραγουδιών της Yasmin Levy, ένα εσωτερικό ταξίδι στις αισθήσεις, με ιστορίες που έρχονται από πολύ παλιά, αλλά που καταλήγουν πολύ βαθιά μέσα στην καρδιά και την ψυχή του κάθε θεατή.

Η Yasmin Levy έγινε γνωστή με την ερμηνεία της σεφαραδίτικης μουσικής -που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας-, αλλά και με τον ιδιαίτερο τρόπο της ερμηνείας της. Έχει ταξιδέψει τραγουδώντας στην Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες κι έχει αναμείξει με ιδιαίτερο τρόπο τη ισπανοεβραϊκή ladino, το φλαμένγκο, αλλά και άλλα, δικά της, κομμάτια. Μια ερμηνεύτρια, ορισμός της πολυπολιτισμικότητας, με τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει στην Ελλάδα – άλλωστε στη χώρα μας έχει συνεργαστεί με την Ελένη Βιτάλη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Γιάννη Χαρούλη. Φιλική συμμετοχή στη συναυλία της Τρίτης, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 20 ευρώ (αριθμημένες θέσεις), 15 ευρώ (γενική είσοδος) και 12 ευρώ (φοιτητικό).
Η συναυλία αρχίζει στις 9 μμ με ώρα προσέλευσης στις 8 μμ.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...