Χαλκιδική: Ληστής ζητούσε 500 ευρώ αλλά πήρε… 20!

Χαλκιδική: Ληστής ζητούσε 500 ευρώ αλλά πήρε… 20!Οπλισμένος με περίστροφο ένας 59χρονος εισέβαλε σε φαρμακείο στη Νικήτη Χαλκιδικής, το βράδυ της Πέμπτης, ζητώντας 500 ευρώ, αλλά τελικά αναγκάστηκε να αρκεστεί σε μόλις… 20 ευρώ. 

Όπως έγινε γνωστό ο 33χρονος ιδιοκτήτης του φαρμακείου είπε στο φερόμενο ως δράστη πως είχε στο ταμείο μόνο 20 ευρώ και πως του ήταν αδύνατο να βρει το ποσό που του ζητούσε. Ετσι ο 59χρονος που κατηγορείται για ληστεία άρπαξε τα 20 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Αμέσως ο 33χρονος φαρμακοποιός ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και λίγο αργότερα ο 59χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο του βρήκαν και κατέσχεσαν το περίστροφο με το οποίο φέρεται να διέπραξε τη ληστεία, το οποίο περιείχε 7 φυσίγγια, ενώ βρέθηκαν ακόμα 20 φυσίγγια, 31 ναρκωτικά δισκία και τα χρήματα που κατηγορείται πως αφαίρεσε από το φαρμακείο.

 

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.