Αν. Μακεδονία - Θράκη: Δύο συλλήψεις με ευρωπαϊκά εντάλματα

Αν. Μακεδονία - Θράκη: Δύο συλλήψεις με ευρωπαϊκά εντάλματαΝεαρό Τούρκο, που διώκεται για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών από τις γαλλικές αστυνομικές αρχές συνέλαβαν οι Έλληνες αστυνομικοί τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στην Ελλάδα από το συνοριακό σταθμό των Κήπων στην περιοχή του Έβρου. Πρόκειται για 21χρονο Τούρκο υπήκοο, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Όπως έγινε γνωστό το συγκεκριμένο άτομο είχε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, παιδική πορνογραφία και σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο άνω των 15 ετών. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, αλλά κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Επίσης, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Γερμανίας, για διακίνηση ναρκωτικών.

North Press

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...