Β. Ελλάδα: Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία -Κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη- Αγ. Βασιλείου

Β. Ελλάδα: Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η  κυκλοφορία -Κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη- Αγ. ΒασιλείουΚλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Χορτιάτη -Αγίου Βασιλείου, στο νομό Θεσσαλονίκης λόγω χιονόπτωσης, παγετού αλλά και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Επίσης, απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών αυτοκινήτων, με ωφέλιμο βάρος άνω των 3,5 τόνων, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας από το 12ο χλμ. μέχρι τη χ.θ. 96+000 (κόμβος Κερδυλλίων).

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (για όλα ή μόνο για τα φορτηγά) σύμφωνα με τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, υπάρχει αυτή την ώρα (σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας στις 13.00 της Τρίτης) και σε άλλα σημεία της Β. Ελλάδας και συγκεκριμένα:

Κ. Μακεδονία
Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ
- Οδικό δίκτυο Τ.Κ. Κερασιάς – Χ/Κ «Βόρρας».

Αν. Μακεδονία- Θράκη
Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
- Στα χωριά: Μεγάλο και Μικρό Δαρείο – Γονικό Ρούσσα δήμου Σουφλίου και Καμαριώτισσας –Θερμά, δήμου Σαμοθράκης.

Θεσσαλία
Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
- Επ. Ο. Χανίων – Κισσού Μαγνησίας, στη διασταύρωση Χ/Κ «Αγριόλευκες», μέχρι τη διασταύρωση με την Επ. Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος). (Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, με ωφέλιμο βάρος άνω των 3,5 τόνων).

- Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω κλάδος) και στο τμήμα της από τη χ/θ 2+970 (Αηδονοφωλιές- τέλος κατοικημένης περιοχή Βόλου) μέχρι τη χ/θ 51+490 (Ζαγορά), (Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, με ωφέλιμο βάρος άνω των 3,5 τόνων).

- Αλόννησος. Το νησί έχει κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού.

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ
- Επ. Ο. Οδός Ελάφου - Σκλήθρου Αγιάς Λάρισας έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.
- Επ. Ο. Καλλιπεύκης, με όρια με Νομό Πιερίας, του Δήμου Τεμπών.

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...