Τα καρπούζια έκρυβαν ανήλικους Αφγανούς

Τα καρπούζια έκρυβαν ανήλικους ΑφγανούςΣε φορτηγό - ψυγείο είχαν κρυφτεί έξι ανήλικοι Αφγανοί, οι οποίοι είχαν πληρώσει από 1.800 ευρώ σε διακινητή, προκειμένου να φθάσουν στη Σλοβενία. 

Το περιπετειώδες ταξίδι τους ξεκίνησε πριν από περίπου 20 ημέρες από την Αθήνα. Αρχικά οι ανήλικοι, 15 έως 17 ετών, μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και στη συνέχεια αποφασίστηκε να μετακινηθούν στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Εκεί μπήκαν σε φορτηγό - ψυγείο, μέσα στο οποίο είχε διαμορφωθεί ειδική κρύπτη, ανάμεσα στο φορτίο με τα καρπούζια. Αφού ολοκληρώθηκε η φόρτωση του οχήματος, ξεκίνησε το ταξίδι με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από όποπυ θα περνούσε στην Ιταλία. 

Έπειτα από περίπου δύο ώρες ταξιδιού και ενώ το φορτηγό - ψυγείο βρισκόταν στο ύψος του Περιθωρίου Αιτωλοακαρνανίας, οι ανήλικοι άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπούν τα εσωτερικά τοιχώματα του οχήματος, διότι, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, φοβήθηκαν ότι θα παγώσουν. 

Ο αλλοδαπός οδηγός του φορτηγού σταμάτησε το όχημα και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Μεσολόγγι, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση της διακίνησης.

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/

Σχόλια


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Τον Απρίλιο σε κυκλοφορία οι σήραγγες στα Τέμπη
Αλλάζει ο οδικός χάρτης της χώρας μετά την παράδοση των σηράγγων των Τεμπών, ενός αυτοκινητόδρομου 25 χιλιομέτρων στις αρχές Απριλίου.